Ny pick-up fra Subaru

Subaru Legacy Outback kommer kanskje til Norge som pick-up, og til våren kan du få Impreza med 265 hestekrefter.

Ny pick-up fra Subaru
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Subaru Impreza WRX STI er vel det nærmeste du kommer en ferdig og lovlig registrert rallybil, og Subaru velger nå å tilby en utgave med 47 hestekrefter mer enn i dagens versjon. Prisen er ennå ikke klar, dagens utgave koster 449.000 kroner med 218 hestekrefter – og bare avgiftene på effektøkningen er på nær 55.000 kroner.

Outback pick-up

I USA settes en pick-up basert på Legacy Outback i produksjon fra midten av neste år. Noen vil kanskje utifra bildene kalle det en crew-cab, og det er den også. Ifølge den amerikanske presentasjonen av ST-X (konseptnavnet) forsvinner bakveggen i kabinen, baksetet felles fram – og femseteren blir til toseter med langt lasteplan.

Sprek gårdsbil

Ny pick-up fra Subaru

En 230 hestekrefter sterk utgave av den firesylindrede 2,5-liters boxer-motoren sørger for at det blir en pick-up som skiller seg ut på mer enn en måte.

Hvis bilen passer det norske avgiftssystemet kan det tenkes at den ikke blir avskrekkende dyr. Ifølge importøren er mottagelsen bilen får på Frankfurt-utstillingen med på å avgjøre om den kommer til Europa og Norge.

Relaterte artikler:

  • Her finner du flere Subaru-nyheter
  • Her finner du våre Subaru-tester