Ny Opel Corsa på vintertest

Opel Corsa begynner å bli gammel og salget her hjemme har mer eller mindre stoppet opp. Her finner du spionbilder av den nye.

Ny Opel Corsa på vintertest

Ny Opel Corsa på vintertest

  1. Store bilder
Ny Opel Corsa på vintertest


Den første Corsa-modellen kom i 1982 og holdt faktisk koken helt frem til 1993. Modellen som kom i 1993 holdt ikke så lenge, men klarte 7 år til den ble byttet ut til den Corsa vi kjenner i dag i år 2000. Opel Corsa har hatt sin glanstid med høyt salg i Europa og nå jobbes det med enda en ny modell. I følge den lette tildekkingen skal ikke den nye varianteten være langt unna heller. Legg merke til at den er forsøkt kamuflert til en Fiat Punto med høye baklys opp på hver side av bakruten. Neste Corsa vil få flere likhetstrekk med både Astra og Meriva og vil, som alle nylig lanserte Opel-modeller, fremstå som mye mer moderne enn dagens variant.

Motorer

Vi har ikke mye informasjon om hvilke motorer som kommer i nye Corsa, men det er ventet at Fiat vil levere en 1,3-liters Multijet dieselmotor som blant annet også er plassert i Fiat Panda. En 1,7-liters dieselmotor tror vi også kommer. På bensinsiden regner vi med at 1,2- og 1,4-liters Twinport-motorer dukker opp, samt en oppgradert versjon av 1-literen med 3 sylindre.

Vi regner med at neste Corsa vil bli vist for første gang på bilutstillingen i Genève neste år.

Store spionbilder finner du her.

Her finner du mer Opel-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder