Ny Nissan Skyline GT-R

Forrige Nissan Skyline GT-R har vært populær blant de som herjer mest med bil. Voldsom turbomotor, firehjulsdrift og fenomenale ytelser har gjort bilen til en legende.

Ny Nissan Skyline GT-R

Ny Nissan Skyline GT-R

  1. Store bilder
Ny Nissan Skyline GT-R


Siste versjon av forrige GT-R, R34, hadde 280 hestekrefter ved 6.800 omdreininger og 392 newtonmeter ved 4.400. Dette ble hentet ut av en 2,6-liters rekkesekser med to turboladere. Den hadde også firehjulsdrift, firehjulsstyring og sekstrinns manuell girkasse. For mange var dette bare et utgangspunkt for videre ombygging og trimming. Til og med i Norge finnes det noen slike ville skapninger som brukes til banekjøring.

Modelleserien Skyline GT-R startet i 1989. Det er flere modeller, både to- og firedørs, som heter Skyline, men her snakker vi kun om GT-R-varianten.

Mer moderne

Vi regner med at dette er en ny Skyline GT-R. Modellen har fått et helt nytt design og minner nå mer om en moderne kupé. Bildene er tatt i nærheten av Nürburgring og bildene avslører det meste. Tildekningen er beskjeden og store luftinntak i panser og støtfanger foran, to sett med svært romslige enderør på eksosanlegget og en stor vinge avslører på en måte at dette også flytter på seg. Spionfotografen tror at en 450 hesters V8-motor vil bli motoriseringen og at den skal vises mot slutten av 2007.

Store spionbilder av Nissan Skyline GT-R og utgått modell finner du her.

Her finner du mer Nissan-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder