Ny Mercedes SLK i 2005

Det er meningen at ny SLK skal presenteres på bilutstillingen i Geneve om ganske nøyaktig ett år. I mellom tiden kan du pirre nysgjerrigheten med disse bildene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: Ny Mercedes SLK i 2005

Ny Mercedes SLK i 2005

  1. Store bilder
image: Ny Mercedes SLK i 2005


Den nye SLKen vil bli en mini-SLR. Den har en forhøyning midt på panseret og antagelig ender denne i grillen med en enorm stjerne. Pansret er også langt og dørene er runde i bakkant. De ytre målene på SLK vil bli omtrent som i dag, men akselavstanden blir lengre. Det skal resultere i større plass innvendig. Selvfølgelig har bilen også nedfellbart metalltak.

Motorer

Det blir som vanlig noe for enhver smak, bortsett fra de som vil ha diesel. SLK 200 kompressor med 163 hestekrefter og 230 kompressor med 192 hestekrefter er sikre. Det samme gjelder V6 motoren på 3,2 liter og 218 hestekrefter. Eventuell AMG-modell er noe usikkert. Ikke om den kommer, men hvilken motor den vil få. Dagens V6 med kompressor og 354 hestekrefter passer utmerket, men det gjenstår å se hva som dukker opp her.

På girkassefronten kommer en sekstrinns automatkasse og en Sequentronic med girspaker bak rattet. Elektrohydrauliske bremser (SBC) vil også bli tilgjengelig.

Store bilder finner du her.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!