Ny liten fleksibil fra 205.000 kr

Citroën C3 Picasso koster fra 205.000 kroner.

For et par uker siden publiserte vi vår rapport fra prøvekjøring av Citroëns nye lille fleksibil i Spania. Da var ikke prisene klare. Nå er de her, for både bensin- og dieselutgaven.

Denne bilen er både forseggjort og romslig, tross beskjedne utvendige mål. Med denne må milene gjerne bli mange for vår del, mener vår tester.

Les hele prøvekjøring her.

233.000 for dieselutgaven

Bensinutgaven har en 1,4-liter med 95 hestekrefter. Denne koster fra 205.000 kroner. Den sterkere dieselutgaven med en velkjent 1,6-liter med 110 hester koster fra 233.000 kroner. Sistnevnte er den klart med tiltalende bilen og ikke nødvendigvis det dyreste kjøpet totalt sett med tanke på drivstoffutgifter og annenhåndsverdi. Isolert sett er ikke 233.000 så ille for denne bilen, også sett i forhold til konkurrentene.

Standardutstyr

Det rådet også litt usikkerhet rundt listen over standardutstyr da vi publiserte prøvekjøringen. Nå er den bekreftet og inneholder ting som seks kollisjonsputer, aircondition, fartsholder, ESP, justerbare bakseter, tåkelys og USB-inngang til stereoanlegget.

Ekstrautstyr

To pakker er tilgjengelig. Designpakken inneholder et stort glasstak og 16-tommers aluminiumsfelger. Komfortpakke Pluss innholder ting som elektronisk klimaanlegg, regnsensor, ryggesensor og takrails. Begge pakkene koster snaut 10.000 kroner.

Citroën C3 Picasso kommer til Norge i april.