Foto: Automedia
Foto: AutomediaVis mer

Ny legende fra Porsche?

Det ser ut som at nye 911 ikke vil skille seg nevneverdig fra dagens modell.

I følge vår spionkamerat, Automedia, er dette neste 911. Den vil mest sannsynlig få internnavnet 998. Dagens modell går under navnet 997 og før der het den 996. Før det var nummereringen litt mindre systematisk.

Denne bilen er ment å skulle erstatte dagens variant i 2011. Mange tror at dette er uttesting av ansiktsløftet 911 Turbo av dagens 911. Automedia mener at det er feil. Grunnen til det er at luftinntakene på bakskjermene er falske. De er dekket til av gjennomsiktige deksler. Det samme gjelder det store kladden som er satt på bak. Den skal lure oss til å tro at det er en turbobakende under, men det er det antagelig ikke. Dagens 911 har også sidespeilene festet over vinduskarmen. Denne bilen har speilene festet nede på døra.

Foreløpig ser det ut som at motorene blir omtrent de samme som nå. De er nylig betydelig oppdatert med mer effekt og lavere utslipp. Likevel skulle nok Porsche ønsket at de hadde hatt noe CO2-reduserende teknologi på 911.

I vår uttalte Leo Spiegel, ansvarlig for advanced powertrain development hos Porsche, til Automotive News at Porsche skal vurdere hybridløsning for 911. Se sak her.

Foto: Automedia
Foto: Automedia
Foto: Automedia
Foto: Automedia
Foto: Automedia
Foto: Automedia