Ny flerbruksbil fra Honda

Hondas Stream ble aldri noen stor suksess, men nå lanserer Honda en ny utgave av flerbruksbilen og håper med det å stjele kunder fra blant andre Volkswagen, Opel og Mazda.

Ny flerbruksbil fra Honda

Ny flerbruksbil fra Honda

  1. Store bilder
Ny flerbruksbil fra Honda


Syvseters flerbruksbiler blir stadig mer populære, og til nå har klassen vært dominert av biler som Volkswagen Touran, Opel Zafira og Mazda 5. Honda vil nå være med på leken og har ikke latt seg knekke av det sviktende salget på første generasjon Stream. Andre generasjon Stream har en langt friskere design og nye motorer å skilte med. Plassforholdene skal være bedre og fleksibiliteten større.

Trinnløs girkasse

Honda Stream kommer med to motorer kombinert med to girkasser. Den største er en VTEC-motor på 2,0 liter som kombineres med en trinnløs CVT-girkasse. Den mindre 1,8-literen har også variable ventiltider og kommer i kombinasjon med en femtrinns konvensjonell automatkasse.

Sporty

Ny flerbruksbil fra Honda


Utstyrspakken RSZ kan bestilles til begge motorene og inneholder blant annet sportsunderstell, 17-tommers aluminiumsfelger og diverse interiørdetaljer, samt en eksteriør stylingpakke. Med sportspakken får man også spaker bak rattet for manuell veksling. Med 2,0-literen betyr det at man kan velge mellom syv forhåndsinnstilte utvekslinger.

Ikke til Norge

Det hele høres ut som en konkurransedyktig pakke, men merkelig nok kommer ikke Honda Norge til å ta denne bilen til landet. En flerbruksbil ville helt klart vært med på å styrke Hondas posisjon i Norge, men denne muligheten har de altså dessverre fraskrevet seg.

  • Store bilder finner du her.
  • Artikkelen fortsetter under annonsen

    Her finner du mer Honda-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder