Ny BMW 5-serie stasjonsvogn

BMW’s nye 5-serie nærmer seg. Til høsten vil den være på plass i Norge som sedan, og i 2004 kommer stasjonsvognen.

Publisert
Sist oppdatert
Manipulert bilde.
Manipulert bilde. Vis mer

Ny BMW 5-serie stasjonsvogn

  1. Stort bilde


Dagens 5-serie kom på markedet i 1995, og er dermed åtte år gammel når sedanen blir erstattet til neste år. I år 2000 fikk 5-serien en oppgradering, men den bestod stort sett i mindre kosmetiske forandringer.

Hemmelig

BMW er flinke til mye, og noe av det de er best på er å holde på hemmeligheter. Fortsatt er det lite bilder av femserien uten ekstrem kamuflasje. I denne artikkelen finner du manipulerte bilder av sedanen og nå er det stasjonsvognens tur.

BMW har nylig vært på vintertest av flere av sine modeller i området rundt Bodø. Flere av våre lesere har knipset bilder og sendt til oss. De viser stort sett 7-serie, Z4, 3-serie og kraftig maskerte 5-seriebiler.

Syv eller tre

Det virker som Automedia er litt usikre på seg selv når de har laget bilde av femserie stasjonsvogn. Mens våre bilder av sedan ligner mye på 7-serien forfra har stasjonsvognen fått flere likheter med 3-serien.

Stort bilde finner du her.

Relaterte artikler

Spionbilder av 5-serie sedan finner du her.

Spionbilder av BMW 6-serie finner du her.

  • Her finner du flere BMW-nyheter
  • Her finner du våre BMW-tester
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer