Ny Bentley kabriolet

For de som mener Mercedes, BMW og Jaguar blir litt for billig og trist, finnes det Bentley. Continental GTC heter det nye skuddet på stammen.

Ny Bentley kabriolet

Ny Bentley kabriolet

  1. Store bilder
Ny Bentley kabriolet


GTC er den tredje Continental modellen, etter GT som ble lansert i 2003 og Flying Spur som fulgte etter i 2005. GTC ble vist å bilutstillignen i New York for litt siden og kommer i salg senere i år.

Stor og rask

Det er ikke noe småtteri Bentley her viser frem. Continental GTC er 4,8 meter lang og veier ikke mindre enn 2.495 kilo. Likevel klarer Bentley å levere gode ytelser. Motoren er en 6-liters W12-motor med to turboladere. Effekten er 560 hestekrefter ved 6.100 omdreininger og dreiemomentet er 650 newtonmeter ved 1.600 omdreininger. Kreftene blir overført til alle fire hjul gjennom en Torsen-differensial og en sekstrinns automatkasse. Dermed leveres 0 til 100 på 5,1 sekunder. Toppfarten er 312 kilometer i timen med taket på og 306 kilometer med taket nede. Taket er i stoff og dekkes automatisk av et tonneau cover. Den har også luftfjæring med fire innstillinger tilpasset forksjellige behov og dagsform.

Store bilder av Bentley Continental GTC

Her finner du mer Bentley-stoff:

  • Nyheter
  • Spionbilder