Ny Audi A4 Avant

Nye Audi A4 Avant skiller seg ikke nevneverdig fra A4 sedan, designet er det samme – motorene likeså.

Ny Audi A4 Avant
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Det som imidlertid skiller de to er størrelsen. For Audi A4 Avant er stasjonsvognutgaven av A4, noe som betyr mer plass og praktiske løsninger du ikke finner i sedanutgaven av A4.

Bedre benplass

Audi A4 Avant har blitt større enn sin forgjenger. Akselavstanden er økt med 33 millimeter, noe som ikke minst kommer baksetepassasjerene til gode. Sammenliknet med forrige generasjon har baksetepassasjerene fått 43 millimeter bedre benplass.

Større bagasjerom

Ny Audi A4 Avant

Hovedpoenget med Avant er imidlertid bagasjerommet. Med en gjennomgående bredde på om lag en meter, flatt gulv og delte nedfellbare bakseter gir lasterommet rom for fleksibilitet så vel som gods. Volumet er 442 liter, 52 liter mer enn forgjengeren, eller 1.184 liter dersom du legger ned baksetene. Under bagasjeromgulvet finner du dessuten et rom som svelger 65 liter bagasje.

Samme motorer som i A4 sedan

Ny Audi A4 Avant

Under panseret på A4 Avant finner man de samme motorene som i sedanutgaven. Det betyr fire og sekssylindrede bensinmotorer med ytelser fra 102 til 220 hestekrefter. Fire dieselmotorer er også tilgjengelige. Her spenner ytelsen fra 100 og opp til 180 hester.

Til Norge kommer Audi A4 Avant i september, men vi må vente med prisene. De er foreløpig ikke klare, men regn med at A4 Avant vil bli dyrere enn A4 sedan.

  • Her finner du flere nyheter om Audi

  • Les DinSide Motor sine tester av Audi

    Artikkelen fortsetter under annonsen