Ny Astra Cabriolet

Opel Astra Cabriolet er bygget på samme lest som Astra Coupe, det betyr at også motorene blir de samme. Allerede ryktes det at bilen får turbomotoren med 190 hester under panseret.

Ny Astra Cabriolet
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Opel Astra Cabriolet skal bygges i Italia, hos den kjente designeren Bertone - som også har bygget forrige utgave av Astra Cabriolet.

Motorene

Når Opel lanserer Astra Cabriolet blir bilen å finne med tre ulike bensinmotorer under panseret. Minste motoralternativ blir en 1,6 liter med 102 hestekrefter, mens en 2,2 liter med 147 hester foreløpig blir den sterkeste motoren i Astra Cabriolet. Mellom disse to ytterpunktene finner man dessuten en 1,8 liter med 125 hestekrefter.

I tillegg vil Astra Cabriolet etter alt å dømme bli utstyrt med turbomotoren som man også finner i Astra Coupe. Motoren har et slagvolum på to liter og yter 190 hestekrefter. Også en dieselmotor vurderes for Astra Coupe, men det er for tidlig å si noe om slagvolum såvel som ytelse.

Fjernstyrt tak

Opel Astra Cabriolet vil ikke få noen tradisjonell veltebøyle. For cabrioleter handler vel så mye om estetikk som vind i håret. Derfor er veltebøylen i Astra Cabriolet integrert i de bakre hodestøttene.

Ny Astra Cabriolet

Kalesjen i Astra Cabriolet vil være elektrisk betjent, og som ekstrautstyr kan bilen utstyres med fjernbetjening av taket. Dermed kan du trygt legge det ned fra cafe-bordet mens du nyter siste slurk av din kaffe-latte. Til Norge kommer Opel Astra Cabriolet i april. Prisen er ikke klar.

Artikkelen fortsetter under annonsen

  • Test av Opel Astra Coupe