Ny Alfa stasjonsvogn

Det er nok ikke den relative suksessen i Norge som gjør at Alfa er forsiktige med å endre for mye ved dette modellskiftet.

Manipulert bilde
Manipulert bilde Vis mer

Ny Alfa stasjonsvogn

  1. Store bilder!
Ny Alfa stasjonsvogn


Det er imidlertid liten tvil om at Alfa 156 har satt spor etter seg i bilverdenen, det er en bil de fleste har en mening om. Likhetene med forgjengeren er mange, men den nye Alfaen vil også ha trekk fra konseptbilen Brera. 157 vil bli en del større enn det 156 Sportwagon er, faktisk så mye større at den kan bli et godt familiealternativ i mellomklassen. Blant annet mener vår samarbeidspartner Automedia at bagasjeromsvolumet vil øke med nesten 100 liter, og at baksetepassasjerene vil få bedre plass til bena.

3,2-liter V6

Automedia antar at motorutvalget blir som tidligere, og på toppen vil en 3,2-liters V6 med 220 hestekrefter befinne seg. Denne motoren skal stamme fra australske Holden, og har endt opp hos Alfa gjennom GM-systemet.

For Norge vil det bli spennende å se om importøren velger å ta inn de kraftige 1,9-liters dieselmotorene. Sedanen er ventet rett over nyttår, og i løpet av høsten 2005 er sannsynligvis 157 Sportwagon på plass.

Store bilder finner du her.

Spionbilder av Alfa 157 sedan finner her.

Her finner du mer Alfa Romeo-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder