Ny A-klasse på vei?

Det tar mange år å utvikle en ny bilmodell, og selv om den nye A-klasse ikke blir å se før om et par år er det en god indikasjon på at noe er i gjerde når spionbildene tikker inn.

Datamanipulert bilde.
Datamanipulert bilde. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Den minste bilen til Mercedes er tydeligvis moden for en oppgradering. Vår faste leverandør av spionbilder, Automedia, har i hvert fall knipset noen kraftig tildekkede bilder som antagelig blir neste A-klasse og B-klasse. A-klasse fikk i fjor en liten facelift og en modellvariant som er litt lengre, og da passer spekulasjonene til Automedia med at en ny A-klasse vil debutere på en bilutstilling i løpet av 2004.

Enda større

Ny A-klasse på vei?

Det ryktes at den nye A-klassen skal bli en del større en den nåværende modellen og at det blir A-klasse som blir den korte modellen og en B-klasse som blir 10 centimeter lengre. Størrelsen skal være nøye tilpasset tilbakemeldingene fra kunder over hele verden og skal gjøre A-klasse enda mer populær. Motorutvalget blir utvidet med en større CDI-motor en det som finnes i dag. På dieselsiden stopper det nå på 1,7 liter, men den nye B-klassen vil bli tilgjengelig med en 2,0-liters CDI motor.

  • Her kan du lese flere nyheter om Mercedes-Benz
  • Les våre tester av Mercedes-Benz