Norges dyreste bruktbiler

Gode tider med mye penger på private hender resulterer også i et bilsalg som kan ta pusten av de fleste. På utvalgte bruktbilsider i Norge finnes det bruktbiler som vi kjenner best fra Hollywood.

Bilbransjen merker også at det er gode tider. Bare det at det er registrert 18 nye Aston Martin, og bruktimportert ytterligere 20, forteller det meste om at lysten og evnen til å bruke penger på biler er stor. I tillegg er det solgt syv nye Bentley og bruktimportert hele 11.

Nybilsalget av Ferrari er vanskelig med kun fire nybilregistreringer, men hele 34 biler ble bruktimportert. Det er med andre fortsatt et sterkt ønske for mange nordmenn å bli Ferrari-eiere. Lamborghini kan notere seg ett salg på en ny Murciélago. I tillegg ble det importert 8 stykker brukt. Maserati ligger omtrent på samme nivå med ett nybilsalg og 10 bruktimporterte biler.

Den store vinneren må være Porsche. Totalt i 2006 ble det solgt hele 80 splitter nye Porscher i Norge. I tillegg ble det bruktimportert hele 464 stykker! Av de bruktimporterte er det to Carrera GT med V10-motor som hyler rundt på Norske veier.

Rolls Royce er det ingen som har kjøpt ny i Norge, men det bruktbimportert åtte stykker og to av disse er den nyeste Phantom.

Til slutt bli ble det registrert en Koenigsegg, en Maybach og to Mercedes SLR Mclaren.

På finn.no og autodb.no, som i hovedsak inneholder de samme bilene, finner vi en rekke bruktbiler som de fleste kanskje regner med knapt eksisterer i Norge. På finn.no er det til salgs tre Aston Martin som koster over to millioner kroner. Alle tre er DB9 kabriolet som er ustyrt med en V12-motor på 450 hestekrefter. Prisen på bilene er omtrent den samme.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Aston Martin DB9.
Aston Martin DB9. Vis mer
Bentley Continental GTC.
Bentley Continental GTC. Vis mer
Lamborghini Murcielago.
Lamborghini Murcielago. Vis mer
Mercedes SL65 AMG.
Mercedes SL65 AMG. Vis mer
Mercedes SLR McLaren.
Mercedes SLR McLaren. Vis mer
Porsche 911 Turbo.
Porsche 911 Turbo. Vis mer
Rolls Royce Phantom.
Rolls Royce Phantom. Vis mer


Aston Martin kan du lese mer om her.

Eksempel på Aston Martin DB9.

Bentley Continental finnes det også noen av. Den finnes både som kupé, GT, og kabriolet, GTC, og finnes. Også her er prisene svært like fra de to aktørene som tilbyr bilene.

Bentley kan du lese mer om her.

Eksempel på Bentley Continental GTC.

Eksempel på Bentley Continental GT.

Lamborghini er spesielt og Murcielgo er sjeldent i Norge. Den koster også flesk, men det finnes en på finn. Dette er hjelt klart en av de største kjøreopplevelsene som finnes.

Lamborghini kan du lese mer om her.

Brukt Murcielago til salgs.

Hvis mest mulig dreiemomnet er tingen har Mercedes løsningen. Glem diesel og tenk AMG. SL65 AMG har en V12-motor med 612 hestekrefter og hele 1.000 newtonmeter.

CL65 AMG kan du lese mer om her.

Mercedes SL65 AMG til salgs.

Eventuelt hvis mest mulig fart er tingen, og du gjerne vil bli forvekslet med Petter Stordalen kan en SLR McLaren også kjøpes brukt.

SLR McLaren kan du lese mer om her.

Mercedes SLR McLaren til salgs.

Porsche solgte en rekke kraftige biler på slutten av året, og noe ligger også til salgs på finn.no. Både en 911 GT3 RS og en 911 Turbo som knapt er kjørt tilbys til drøye to millioner kroner. GT3 RS må vi si er villmannsbilen, mens 911 Turbo, som vi har testet selv, har en fantastisk motor med 480 hestekrefter.

Test av Porsche 911 Turbo kan du lese her.

Porsche 911 GT3 RS til salgs.

Porsche 911 Turbo til salgs.

Hvis maksimal komfort står øverst på lista er kanskje Rolls noe å tenke på. Rolls Royce Phantom har vi kjørt selv også. Det er en helt fantastisk opplevelse.

Prøvekjøring av Phantom kan du lese her.

Rolls Royce Phantom til salgs.

Utvider vi søket litt og setter grensen ved 1,5 millioner øker utvalget betraktelig. Det kommer da med flere SUVer, BMW M5 og M6, AMG-biler, Range Rover og flere Porscher.
Alle biler på finn.no som koster mer enn 1,5 millioner finner du på denne lenken.

Alle regsistreringstall kommer fra Opplysningsrådet for Veitrafikken www.ofv.no