Nissan Navara King Cab (2003)

Skal du ha solid firehjulstrekker som du kan bruke til absolutt alt, er Nissan Navara King Cab svaret. Her kan du uten problemer frakte betongblandere og gigantiske Odd Nerdrum- malerier.

 Foto: Autofil
Foto: Autofil Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nissan King Cab er et innarbeidet begrep i Norge. Ved siden av Toyota Hilux prater vi om den tøffeste og seigeste arbeidshesten som finnes. Disse bilene er like solide som pyramidene i Egypt, og har plass til å frakte hva det skulle være. Alle mulige slags yrkesgrupper og friluftsmennesker som ville ha en bunnsolid pickup, kjøpte Navara King Cab.

LES OGSÅ:

 Foto: Autofil
Foto: Autofil Vis mer

Kommuner landet rundt elsker disse bilene, for på lasteplanet kan du hive oppi 40 sementsekker, 30 hakker, 250 spader, ti betongblandere, to hjullastere og et vogntog på en gang. Bønder landet rundt elsker også bilen, og den er derfor et like vanlig syn som John Deere i Bygde-Norge. Kjøreegenskapene er ikke akkurat egnet til å imponere medlemmene i Lotus-klubben. Styringen er bedre enn på klassens billigste alternativer, men fortsatt i klassisk landbruksånd. Det hopper og rister godt, men bilen fungerer utmerket til helt vanlig kjøring. Du kjøper uansett ikke King Cab for å kose deg på svingete småveier...

Interiør
Slettes ikke verst til å være pickup, og de hvite instrumentskivene er digg. Setene er i tillegg gode, du sitter høyt og oversiktlig.

 Foto: Autofil
Foto: Autofil Vis mer

Oppsummering
Tenk deg månedslønna til en havnearbeider i Nigeria. Del på to og du har sånn omtrent de årlige driftskostnadene til en King Cab. Disse bilene går rett og slett ikke i stykker. Forsikringen er gunstig, så pengene går stort sett til diesel. Vår testbil er en King Cab Navara, som var toppmodellen av King Cab. Det fantes også en standard kommuneversjon uten noe som helst av ekstrautstyr. Til tross for sparsommelig utrustning holder bilene seg godt i pris. Et anstendig eksemplar fra slutten av 90-tallet skifter vanligvis eier for mellom 80- og 100 000 kroner. King Cab Navara 2003-modell finner du til under 150 000 kroner.

Foto: Autofil
Foto: Autofil
Foto: Autofil
Foto: Autofil
Foto: Autofil

Testresultat

Nissan Navara King Cab (2003)

Terningkast

Pålitelig til tusen

Primitiv på veien

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!