Foto: Nissan
Foto: NissanVis mer

Nissan Murano Cross-Cab!

Nissan hevder, med Murano CrossCabriolet, å ha skapt noe helt nytt.

Verdens først i sitt slag, intet mindre. Det er hva Nissan hevder å skulle presentere om noen dager på bilutstillingen i Los Angeles. I tråd med tiden blir denne Crossover-kabrioleten presentert første gang på denne Facebook-siden. Og det er nettopp i egenskap av crossover-kabriolet bilen skal være først i verden. Og da blir det jo vanskelig å være uenig.

Crossover

Hva får vi så vite? Vel, sant å si ikke stort. Dette blir en åpen versjon av Nissan Murano, en noe aldrende crossover som ble lansert i 2004 (for øvrig hevder Nissan at også det var den første i sitt slag - luksuscrossoveren, altså en SUV for urban bruk), men som takket være en foryngelseskur eller facelift, igjen ble aktualisert i 2008. Den oppdaterte Murano fikk samtidig dieselmotor, hvilket gjorde den noe mer aktuell på våre markeder. Den nye kabrioleten skal være luksuriøst innredet og ha plass til fire voksne og "golfbag-er", uten at det er presisert hvor mange, også med taket nedfelt.

Neste år

Denne luksus-SUV-kabrioleten skal altså vises i Los Angeles, og den kommer i salg tidlig neste år. Priser vet vi foreløpig intet om.

Nissan er for øvrig mye mer enn Qashqai, X-Trail og Micra. Les her om Nissans eventyrlige verden!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er bilen Nissan skal kappe taket av: Crossoveren/luksus-SUV-en Murano. Foto: Knut Moberg
Dette er bilen Nissan skal kappe taket av: Crossoveren/luksus-SUV-en Murano. Foto: Knut Moberg Vis mer