Nissan med familiekonsept

Dette kan være en forsmak på Nissans neste familiefrakter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skissen offentliggjøres av Nissan for å varsle om konseptbilen man har tenkt å vise frem på bilutstillingen i Detroit i januar. Noe stort mer sier Nissan heller ikke, annet enn at Forum, som er navnet på bilen, er ment å utforske temaet ”neste generasjons familie-kjøretøy.”

Ingen B-stolpe

Designen er mildt sagt spektakulær, men regn med at den virkelig konseptbilen ser noe mer normal ut. Fraværet av en B-stolpe gjør uansett sitt med designen og sørger dessuten for at innsteget til baksetet burde blir svært sjenerøst. Skyvedører bidrar ytterligere til dette.

Born in the USA

image: Nissan med familiekonsept

Nissan med familiekonsept

  1. Stort bilde


Hjulene er store og linjene svært strømlinjeformede, slik vanlig er på konseptbiler. Designen er utført av Nissans nordamerikanske avdeling og derfor er beslutningen om å vise den i Detroit naturlig.

Til produksjon?

Nissan er glad i konseptbiler, og det er ikke lenge siden man viste el-bilen Mixim i Frankfurt. Likevel er det ikke usannsynlig at man kommer til å gjøre alvor av Forum, om enn i en kraftig modifisert utgave. Nissan er nemlig ikke særlig begeistret for de tradisjonelle klasseinndelingene og gjør sitt beste for å lage biler på tvers av disse. I så måte passer Forum bra inn og fyller funksjonene til en fleksibil.

  • Stort bilde.
  • Her finner du mer Nissan-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder