Nissan 350Z med etterfølger?

For ikke lenge siden viste vi bilder av Nissans kommende superbil. Nå jobbes det tydeligvis med en litt mindre og billigere sportsbil i tillegg.

Disse bildene avslører nemlig at noe er i ferd med å skje med Nissans eneste nåværende sportslige alibi. Den svartmaskerte bilen ser nemlig både bredere og lengre ut enn dagens 350Z, og det er tydelig at frontlyktene ikke passer helt inn med resten av karosseriet. Det kan tyde på at 350Z brukes som en testmule for å prøve teknikk til en kommende større og sterkere variant av den morsomme sportsbilen.

Neppe GT-R

Og akkurat det er litt oppsiktsvekkende, for på tidligere spionbilder har vi sett at Nissan allerede er langt inne i testfasen av bilen som trolig kommer til å bli hetende GT-R. Siden denne superbilen virker å ha kommet såpass langt i prosessen mot ferdig bil, ville det vært merkelig om Nissan brukte en 350Z til å teste teknikk til denne i.

Ny generasjon?

Nissan 350Z med etterfølger?

Nissan 350Z med etterfølger?

  1. Store bilder


Ettersom dagens 350Z har rukket å bli om lag fire å gammel, tror vi heller det er snakk om en ny generasjon, muligens med navnet 400Z, i den tradisjonsrike rekken morobiler fra Nissan. Denne vil trolig være på plass om et par-tre år, og det harmonerer med hvor langt man virker å ha kommet med denne bilen.

Litt interessant er det å notere at sammen med testbilen, kjører Nissan en vanlig 350Z samt en Porsche Cayman S. Det er altså tydelig hvem som er referansen…

  • Store bilder.
  • Her finner du mer Nissan-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder