Ninco GT

Pris:

1.770 kroner

Mål:

Banen er en runde formet som et 8-tall. Den totale lengden er 580 cm. Den opptar 257 cm x 84 cm på gulvet. Settet inneholder totalt 19 skinner, 2 biler og 18 autovern.

Montering/ demontering:

Dette er en fullstendig smertefri jobb. Ninco skinnene har en veldig god passform og klikker sammen uten problemer. Når mothakene er klikket på undersiden sitter skinnene meget godt sammen. Demontering går også smertefritt. Banen kan rett og slett brekkes fra hverandre. Tilkobling av strøm og håndkontroller er også svært enkelt.

Kjøreopplevelse:

Bilene på Ninco GT er en drøm å kjøre. Realistisk oppførsel og meget god fart og akselerasjon. I tillegg gir godt veigrep en underholdningsfaktor som er helt enorm. Noen småproblemer hadde vi imidlertid, dekkene vrir seg på felgen og må settes på plass ganske ofte. På den ene bilen hadde vi litt problemer med motorfestet. Vi tror det kommer av kraftige sammenstøt i høy fart...

Utseende:

Banen er lang og den ser meget tiltalende ut når den er ferdig "pyntet". Dekorative autovern med reklame og bropilarer som ser ut som steinkonstruksjoner.

Bilene er et kapittel for seg. De er meget forseggjort. De har en imponerende detaljrikdom og er noe av det bedre vi har sett. Fører, dekaler og styling gjør bilene til en av banens fremste fortrinn. Ninco leverer masse forskjellige biler, alt fra rallycrossbiler til klassiske sportsbiler -- alle sammen med riktige detaljer og felger.

Konklusjon:

Ninco GT er en bane som egner seg både for barn og voksne. Den er fantastisk å kjøre og bilene er nydelige å se på. Vi hadde de kraftigste motorene som gjorde at fartsopplevelsen ble fullkommen. Banen har høy detaljrikdom og det oser kvalitet av alle delene i settet. Vi synes det etter hvert ble ensformig å kjøre i 8-tall, slik at behovet for ekstra skinner melder seg etter en stund. Total vurderingen for Ninco GT er meget god.