Nidelv 24

Nidelv 24 er en av historiens største salgssuksesser. Over 3.000 båter er produsert siden introduksjonen i 1968. Båten er imidlertid nå på vei ut av produksjon.

Nidelv 24

For bare fem år siden var fortsatt Nidelv 24 en bestselger. Båtbyggeriet i Arendal forteller at dette i dag er historie: Snekka selger så lite at den ikke lenger figurerer på Nidelvs lister. Verftet lager imidlertid fortsatt båten på spesialbestilling.

Bedre, og dyrere

Mye har forandret seg siden 60-tallet, også prisen. I 1968 kostet Nidelv 24 28.000 kroner. I dag må du punge ut 495.000 kroner for en ny 24, med 38 hk i hekken.

Også interiøret har forandret seg i løpet av historien. Justeringene er ikke store, men kort oppsummert byr Nidelv 24 anno 2000 på bedre bokomfort enn den gjorde i 1968.

Enkel familiebåt

Bokomfort og rommelig kabin forut gjør Nidelv 24 egnet til feriebåt. I kabinen finner du spiseplass for inntil seks personer, eller soveplass for tre. I cockpiten finner du pantry. Det kan også rigges opp ytterligere to køyer ved å ta i bruk cockpitens bord. Akter, på badeplattformen, er det installert dusj.

Kjøp brukt

All den tid det er produsert over 3.000 båter, er Nidelv 24 en snekke som skal være mulig å finne på bruktmarkedet. Bruktprisene er riktignok høye, likevel er vår vurdering at brukt Nidelv 24 er et bedre kjøp enn en ny.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer