Bildet er manipulert. Foto: Automedia
Bildet er manipulert. Foto: AutomediaVis mer

Neste Passat blir nesten slik

Vi kan vel strengt tatt ikke vite at dette blir en storselger, men med tanke på hvor populær denne bilen er i Norge, er det likevel rimelig å anta at det vil bli noen slike på veiene.

Passat har vært en av de meste solgte bilene i Norge, og scorer godt på salgslistene selv om det er en gammel modell som er i salg.

De siste fire årene er det solgt over 20.000 biler og den har ligget på "pallen" i alle disse årene. I 2008 kom den på tredjeplass med 4.262 salg, i 2007 på førsteplass med 7.194 salg, i 2006 på førsteplass med 5.183 salg og i 2005 på tredjeplass med 4.901 salg.

Passat er med andre ord en betydelig aktør på salgslistene og vi regner med at det vil fortsette når den nye kommer.

Utseende

Det knytter seg selvsagt stor spenning til hvordan nye Passat vil se ut, og vi har tatt frem noen bilder ved hjelp av vår faste assistent på dette, Automedia.

Vi tror som vanlig at vi treffer ganske godt med våre manipulerte bilder, men vi tror ikke Passaten blir så aggressiv i linjene. Vi tipper at Passat vil få en front som har en eim av Scirocco over seg, men vi tror ikke bilen får så store bretter på panseret, og at grill og lykter blir litt mildere i uttrykket.

Nye Passat er ventet på markedet i 2010.

Bildet er manipulert. Foto: Automedia
Bildet er manipulert. Foto: Automedia