Foto: Automedia
Foto: Automedia Vis mer

Neste BMW X3 på veien

Vår leverandør av spionbilder, Automedia, har knipset splitternye X3 på veien.

Publisert
Sist oppdatert

Dagens BMW X3 begynner å dra på årene, selv om den fikk en gjennomgripende oppgradering i 2007. Bildene vi ser her er av den nye generasjonen som vi forventer skal presenteres til høsten.

Flere konkurrenter

Siden X3 kom på markedet har den fått mye mer konkurranse på markedet, særlig fra Mercedes GLK (les vår test her), og Audi Q5 (vår test her), og til en viss grad Volvo XC60 (vår test her). Den mer moderne X1 kan også ha fått kunder ute etter noe mer kompakt til å velge denne snarere enn X3. Nye X3 vil nok markere sterkere avstantd til X1 rent markedsmessig, eslv om designen naturligvis vil ha et tydelig slektskap.

Blir amerikaner

Produksjonen av den nye X3 skal ikke lenger foregå i Østerrike, men i BMW-fabrikken i Spartanburg i USA. Det er ikke ventet at bilens dimensjoner vil endres vesentlig, men designen vil nok bli noe avrundet med elementer fra CS Concept som vises på oppslagsbildet.

Hybrid?

Når det gjelder motorisering forventer vi at det beste av BMWs "Efficient Dynamics" vil være på plass; Automedia mener at både diesel-toliteren på 204 hestekrefter og biturbo-treliteren fra bl.a. 335i (306 hk), vil finne veien til X3-motorrommet. Vi håper, og regner med, at BMW vil ha gjort en innsats både når det gjelder plassutnyttelse og komfort, to områder hvor produsenten er blitt behørig satt på plass av de nyere konkurrentene.

Vi antar at nye X3 vil bli avduket på bilutstillingen i Paris til høsten.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer