Neon tilbake

1,6-liters motor passer det norske avgiftsnivået bedre enn en 2-liter. Derfor dukker Chrysler Neon opp igjen på det norske markedet.

Prisen på Neon vil starte på 219.000 kroner. Det er motoren utviklet i samarbeid med BMW som sørger for at Neon blir mer konkurransedyktig på det norske markedet.

Sedan

Chrysler Neon kommer kun i en karosserivariant; sedan. Den største endringen i utseendet fra sist bilen var å få i norske bilbutikker er fronten. Den er blitt tøffere, og mer lik de andre Chrysler-produktene.

Samarbeidsmotor

Neon tilbake

BMWs Mini er utstyrt med den samme motoren. Selve motoren på 1,6 liter bygges i Brasil. Plassert under panseret på Chrysler Neon yter den 115 hestekrefter. Vi ble imponert av den lille motoren da vi prøvekjørte Neon under lanseringen tidligere i år. Det kan du lese om her hvor du også finner store bilder av nye Neon.

Billigere PT Cruiser

Det er meningen å smette den samme motoren under panseret på PT Cruiser. Det vil føre til av avgiftsnivået også på den vil bli litt snillere. Til nå har PT Cruiser kun vært å få med en 2-liter på 140 hestekrefter.

  • Her finner du flere nyheter om Chrysler

  • Tester av Chrysler finner du her