Når kommer A4 Allroad?

Allerede i mai hadde vi ved hjelp av Automedia bilder av en kjørende A4 Allroad, men uten Allroad-utstyret montert. Nå har vi flere bilder av A4 Allroad.

Når kommer A4 Allroad?
[Ugjyldig objekt (NAV)]

I mai hadde vi en artikkel som omhandlet spionbilder av ny A4-modeller. Det var A4 kabriolet og Allroad. I ettertid har Audi bekreftet at A4 kabriolet kommer til våren, og vist den produksjonsklare modellen. Detaljene om A4 kabriolet finner du her.

Allroad neste?

I tillegg til S4 som som du kan lese om her regner Automedia også med at det dukker opp en A4 Allroad. Vi har akkurat mottatt datamanipulerte bilder av A4 Allroad, og hvis vi legger det sammen med det vi tidligere har vist, bilder av kjørende A4 Allroad, synes indikasjonene på at det kommer en A4 Allroad svært sterke.

Samme konsept

Bildene levner liten tvil om at Audi forsetter med å lage alle modellene sine så like om mulig. A4 Allroad har de samme modifiseringene som A6 Allroad og skiller seg dermed sterkt fra en A4 stasjonsvogn. Stylingen består i hovedsak av sorte støtfangere, bredere skjermbuer i sort plast, profiler i taket og kraftigere kanaler. Bilen vil selvsagt ha firehjulstrekk, spesielle felger og høyere bakkeklaring enn stasjonsvognen.

Hvilke motorer kommer?

Når kommer A4 Allroad?

Hvis vi bruker samme logikk som i A6 serien hvor Allroad kun ble utstyrt med kraftige motorer er det ikke usannsynlig at det også vil skje her. Den største motoren i A4 til nå er en treliter med 220 hestekrefter og 300 newtonmeter. Det vil være naturlig å tro at den også finner veien til Allroad. En dieselvariant blir også helt sikkert aktuelt. Her kan vi sikkert regne med en 2,5 liters V6 dieselmotor med enten 155 hestekrefter og 310 newtonmeter eller den sterkeste med 180 hestekrefter og 370 newtonmeter.

Relaterte lenker

Test: Audi A4 1.8 T quattro
Test: Audi A4 2.0 Multitronic
Spionartikkel om A4 kabriolet og A4 Allroad
Detaljene om A4 kabriolet finner du her.
Lansering av ny Audi A4