Motors mest leste i 2001

Vår statistikk avslører at DinSide Motors lesere er opptatt av hestekrefter og eksklusive bilmerker. Men også bruktbilstoff tas vel i mot av våre lesere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: Motors mest leste i 2001
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Under finner du listen over de 15 mest leste motor-sakene som er publisert i løpet av 2001. Listen toppes av vår dekning av bilutstillingen i Detroit, tett fulgt av vår artikkel om de beste og verste bruktbilene. Artikkelen om det beste bruktbilkjøpet under 130.000 kroner har også vært svært populær.

Populære råtasser

Artikler om spreke sportsbiler er åpenbart også stoff våre lesere setter pris på. Svært mange har klikket seg inn på billedspesialene om Lamborghini Murcielago og Dodge Viper RT-10. Sistnevnte har klart å karre seg inn på listen til tross for at den ble publisert så sent som 16. desember. Testene av BMW M3 og Ferrari 360 Modena F1 er også blant de aller mest leste artiklene i år. Aller mest populær ble imidlertid testen av Audi A4 2.0 Multitronic.

Tester og nyheter

For deg som er spesielt interessert i våre tester, har vi laget en egen liste over de 15 mest populære biltestene. Denne listen finner du her.

Vi har også laget en egen liste over de 15 mest populære nyhetssakene, der du blant annet vil finne lenker til artikler om Mercedes-Benz SL 55 AMG, Mazda 6 og BMW 7-serie. Denne listen finner du her.