Morgendagens biler

Vi viser deg en rekke illustrasjoner av bilmodeller som er ikke så langt unna.

Bildet er manipulert.
Bildet er manipulert. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Illustrasjonene er laget av vår faste illustratør og spionbildeleverandør Automedia. De viser en del modeller som Automedia ser for seg de neste årene. Noen er trolig svært virkelighetsnære og ikke så langt unna, mens andre i større grad er usikre og lenger unna i tid.

Audi

Audi er sterkt representert i denne bildeserien. Først ut er trolig R8 Spider, som er ventet å debutere allerede på Genève-utstillingen til våren. A8 er nok nestemann og kommer i 2010. Bilen som er kalt R6 bygger på en antakelse om at Audi skal utvide sin R-serie med mindre mitdtmotoriserte sportsbiler i tillegg til R8. En R4 er nok i første omgang mer sannsynlig enn R6 da denne kan brukes som basis både for neste generasjon Porsche Boxster og Volkswagens ventede sportsbil.

Ny 6-serie

Audi A8 er ventet i 2010. Bildet er manipulert. Foto: Automedia
Audi A8 er ventet i 2010. Bildet er manipulert. Foto: Automedia Vis mer


BMW er representert ved en illustrasjon av neste generasjon 6-serie i kabrioletversjon. Dersom Automedias antagelser slår til, blir det relativt forsiktige endringer sammenlignet med dagens utgave. Antakelige vil man nok dreie litt i retning av dagens 7-serie. Neste 6-serie er omtrent et par år unna.

Hyundai kupesedan

Hyundai er på kraftig fremmarsj og vil dersom Automedias antagelser slå til kommer med en kupeinspirert sedan i 2010. Den vil trolig være mest beregnet på det amerikanske markedet.

Supersport

At McLaren kommer med en ny sportsbil, er ikke nytt, men denne gangen blir det nok uten Mercedes og AMG på laget. 2010 er et sannsynlig debuttidspunkt for denne bilen også.

Opel

Volkswagen Polo kommer trolig også som forhøyet fleksibil i neste generasjon. Bildet er manipulert. Foto: Automedia
Volkswagen Polo kommer trolig også som forhøyet fleksibil i neste generasjon. Bildet er manipulert. Foto: Automedia Vis mer


Opel viser ny Astra neste høst. Kupekabrioleten kommer nok noe senere, men dersom vi skal tro Automedia, ikke senere enn i 2010. Noe nærmere i tid er nok Insignia OPC. Den får rundt 300 hester og firehjulsdrift

Polo blir fleksibel

Til slutt tar vi med en Volkswagen Polo i forhøyet fleksibilutgave. Polo begynner å bli gammel, men en ny generasjon vises trolig til neste år. Mye tyder på at man vil lage en fleksibilutgave av den i tillegg til den vanlige småbilvarianten.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer