Modig verksted tjuvstarter

- Vi mener at vi har vårt på det tørre og har allerede senket prisene med 25 prosent for nordmenn, sier Ingemar Wester, verkstedmester i Kjell Johanssons Bil.

Publisert
Sist oppdatert
Modig verksted tjuvstarter
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Kjell Johanssons Bil i Skee like syd for Strømstad ønsker norske Audi- og Volkswagen-eiere velkommen og kan friste med svært lave priser. Ingemar Wester forteller at selskapet har vurdert momsfritaket lenge, men at de først nå har tatt sjansen på å gjennomføre det i praksis.

Må skrive under

Wester krever at norske kunder skriver under på at bilen er tatt inn til Sverige med reparasjon som eneste formål og at bilen skal kjøres rett ut av landet etter at reparasjonen er gjennomført. Han mener dette bør være god nok dokumentasjon for svenske skattemyndigheter og er derfor ikke redd for å at han selv blir avkrevet momsen de norske kundene slipper.

Store køer

Kjell Johanssons Bil har allerede i dag mellom to og tre måneder ventetid og når det blir landskjent at selskapet gir 25 prosent rabatt, er det fare for at køene blir enorme.

Wester har ikke registrert at noen av hans konkurrenter foreløpig har tatt sjansen på å kopiere ham. Heller ikke vi har lyktes i å finne flere bilverksteder som gir nordmenn 25 prosent rabatt. Men hvis det svenske Riksskatteverket holder hva de lover, vil sannsynligvis samtlige svenske bilverksteder gi momsfritak før jul.

Les videre ved å klikke på de blå pilene under.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer