Mercedes supersport

Ingen merker har et slikt hav av personbilmodeller som Mercedes. Likevel har de ikke en sportsbil med midtmontert motor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mercedes har et enormt vareutvalg helt fra A150 til S65 AMG og SLR McLaren. Likevel har de ikke en skikkelig sportsbil med midtmontert motor. Det har særlig vært italienerne som har lekt med dette konseptet, men Porsche har også testet det med sin Carrera GT og ikke minst Audi med sin R8. BMW er i likhet med Mercedes sørglig fraværende i dette segmentet i dag, men Mercedes har hatt en modell som heter CLK GTR og BMW har produsert M1 som også haddde midtmonterte motorer. Ferrari og Lamborghini har produsert en rekke slike modeller, og har vært det naturlige valget for de som virkelig skal ha kompromissløse biler.

SLC

Bildet er manipulert.
Bildet er manipulert. Vis mer

Mercedes supersport

  1. Stort bilde


Mercedes har opplagt noe på gang og ryktene går ut på at dette ikke er et samarbeid mellom Mercedes og McLaren, men at det er AMG som blir utvikler av modellen. Navnet er heller ikke klart, men SLC er en mulighet. Det er ingen som har sagt noe om motor, men vi regner med at en turtallsvillig V8-motor bør være et naturlig valg. Da vil bilen plassere seg i samme klasse som Audi R8. Velger Mercedes å satse på noe større med over 500 hestekrefter, vil Ferrari F430 og Lamborghini Gallardo være de som ligger i siktet. Det er svært sannsynlig at AMG vil konkurrere i det prestisjetunge selskapet fra Italia.

Stort bilde finner du her.

Her finner du mer Mercedes-Benz-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder


  • Lyst til å diskutere?

    Besøk vårt debattforum!