Mer sport i Audi TT

Audi TT har alltid vært mer sportscoupe enn sportsbil, nå kommer det imidlertid en utgave som skal bli sportsligere enn noensinne.

Mer sport i Audi TT
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Audi TT 1.8 T quattro ”S line” skal være den sportsligste TT noensinne – men sportsligheten er begrenset. TT ”S line” skal nemlig bare produseres ut året.

TT ”S line”

Under panseret er det lite nytt. Motoren er den samme 1,8-literen med turbo og 225 hestekrefter. Derimot er det gjort mer på understell og design. TT ”S line” er senket 20 millimeter, samtidig som den er utstyrt med 18 toms felger. Dekkene er i dimensjonen 225/40 ZR 18. I tillegg er bilen utstyrt med gearspakkule i aluminium og den sorte plasten som tidligere har innrammet lyselementene foran har blitt titanfarget plast.

Audi TT ”S line” leveres dessuten bare i to karosserifarger – rød og sølv. For ytterligere å skille ”S type” fra en vanlig TT har ”S line” fått ett merke foran bakhjulene som skal avsløre at denne bilen ikke er som andre TTer.

Flere modeller

Mer sport i Audi TT

Audi TT ”S line” er i og for seg ikke så spennende – trass i at bilen kommer til Norge. For denne bilen er å betrakte som en begynnelse. Audi ”S line” vil nemlig utvides til å gjelde flere modeller i Audi sitt sortiment – og, i følge Audi, skal ”S line” modellene være utpreget sportslige og de skal skille seg ut med en sportslig styling.

Det er ikke klart når ”S line” innføres som utstyrsnivå på resten av Audi sitt sortiment.

  • Her finner du flere nyheter om Audi

  • Her finner du våre tester av Audi