Mer om Toyotas nye syvseter

Vi gir deg litt flere bilder og litt mer informasjon om Toyotas nye syvseter.

Det første bildet av Verso ble sluppet allerede forrige uke, men nå som den offisielle debuten er unnagjort, tar vi en litt nøyere titt på syvseteren som kommer til å bli en viktig bil i dette segmentet her i Norge.

Større

Totallengden har økt med syv centimeter, slik at Verso nå måler 440 centimeter. Det er ikke så veldig mye, men forrige utgave hadde meget god plassutnyttelse og denne skal i følge Toyota være enda bedre på akkurat det punktet. Også bredden har økt, med moderate to centimeter.

For øvrig er designen ganske forsiktig, men klare drag kjennes ikke overraskende igjen fra både utgående (Corolla) Verso og Auris.

Seter

Innvendig er setesystemet forbedret for enda enklere bruk og større fleksibilitet. De midterste setene kan skyves frem og tilbake og alle de fem baksetene kan justeres og eventuelt legges ned individuelt. Lasterommet blir helt flatt dersom alle setene legges ned. Passasjerene på den midterste seteraden skal ha fått mer benplass og bagasjerommet er større med alle syv seter i bruk. Det skal bli spennende å se hvordan dette fungerer i praksis.Fire motorer

Fire motorer blir tilgjengelig, jevnt fordelt på bensin og diesel. Førstnevnte er en 1,6-liter og en 1,8-liter med henholdsvis 132 og 147 hester. Sistnevnte kan leveres med en trinnløs automatkasse.

Artikkelen fortsetter under annonsen

På dieselsiden kan du velge mellom en 2,0-liter med 126 hester eller en 2,2-liter med 150 hestekrefter. Sistnevnte leveres med automatgir.

Verso kommer til Norge i mai. Priser er ikke klare.