Mer og bedre fra Genève

Vi kommer selvfølgelig med en oppsummering fra vårens bilbegivenhet når den er over. I mellomtiden fortsetter vi, som vanlig, å dele inntrykkene fra messen med dere på direkten.

Publisert
Sist oppdatert

I morgen åpner Genève-utstillingen offisielt, og vi kan love at bilentusiastene ikke vil kaste bort tiden sin der i år.

Her er litt hummer og kanari:

Audi viser nye A5 og S5 - sistnevnte med en 4,2-liters V8-motor med en toppeffekt på 354 hestekrefter.

Volkswagen viser blant annet nye Golf stasjonsvogn og nye Passat BlueMotion, som i likhet med Polo BlueMotion tar sikte på å optimalisere forbruk og CO2-utslipp. Stasjonsvognen oppgis å ha et utslippsnivå på 137 gram per kilometer. (1,9 TDI med 105 hestekrefter).

Toyota på sin side forfølger hybrid-tendensen med en konseptbil som viser hvordan arvtageren etter Prius vil bli. Med Lexus FT-HS viser de hvordan en hybrid sportsbil kan se ut, noe Honda forøvrig også gjør med sin Sport-Hybrid.

Mer og bedre fra Genève

Mer og bedre fra Genève

  1. Nye bilder fra Genève-utstillingen


Volvo viser nye V70 og XC70 samt konseptet XC60. Citroën og Peugeot viser sine SUVer - basert på Mitsubishi Outlander-plattform.

Kineserne er på plass med merket Brillance - bildene vil nok overraske enkelte. De første eksemplarene er allerede blitt eksportert til Tysk havn for salg i Europa.

Koenigsegg med sin Flowerpower, som vi omtalte nylig, og BMW med sin nye palett med oppsiktsvekkende mer energieffektive drivlinjer, viser at også de mer sportslig orienterte merkene ønsker å fremstå som mer miljøvennlige.

Koreanerne fortsetter med sin aktivitet i kompaktklassen - Kia cee'd stasjonsvogn og Hyundai i30 vises, og gjør det klart at disse merkene i stadig større grad er å regne med i dette segmentet.

Og det er faktisk mye mer - men det skal vi komme tilbake til.

  • Andre fotoalbum fra årets Genève-utstilling finner du her!
  • Første fotoalbum fra årets Genève-utstilling finner du her!
  • Tidligere artikler fra Geneve finner du her.

    Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer