Mer moro fra Frankfurt

Messen er nå i full gang. Vi presenterer vårt fotoalbum nummer 2 med masse spennende nytt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det har hersket litt forvirring både om hvorvidt Frankfurt er størst eller ikke størst, og om når utstillingen egentlig åpnet. På spørsmål nr. en avhenger svaret av kriteriene man prioriterer. På spørsmål nummer to avhenger svaret av om man er pressemann (11. september), forhandler (13. september) eller alminnelig publikummer.

Lørdag 15. september åpnet bilutstillingen i Frankfurt for publikum, og vår reporter var kommet hjem med kofferten full av nye bilder.

Fotoalbum

Interiør - Lamborghini Reventón
Interiør - Lamborghini Reventón Vis mer

Mer moro fra Frankfurt

  1. Frankfurt 2007: Fotoalbum nr. 2


Noe er kjent for de som følger med, mye er nok mindre kjent. VW Tiguan og Ford Kuga er nykommere i folke-SUV-markedet og er blitt behørig omtalt. Men den moderne luksus-sedanen fra SsangYong, PGOs nyeste studie eller Hamanns og Mansorys heftige versjoner av Lamborghinier, Porscher eller Rolls-Royce er kanskje mindre kjent.

At Mitsubishi er i ferd med å gjøre et seriøst comeback bekreftes av mellomklasse-sedanen Lancer med skarp design. Peugeot viser sin 308 og sin 207 SW, Dodge sin store familiekrysser Journey. Kia kompletterer sitt cee'd-program og viser en sportskupé mens Opel og konsernfetter Chevrolet presenterer konsepter som vil vise vei mot fremtiden; elektriske biler med mulighet for å ta med forskjellige energikilder - E-Flex.

Dette og mere til kan du se i dagens bildespesial.

Vi henviser for mer detaljer om de forskjellige produktene til vår serie av artikler - se lenke nederst.

  • De nye, store bildene fra Frankfurt finner du her.
  • Første bildespesial fra Frankfurt finner du her.
  • Mer om Frankfurt-nyhetene finner du i våre artikler som du finner her.