Mer luksus i Patrol

Nissan er blant produsentene som lengst har hatt en godt utvalg av terrengbiler, og Patrol har siden introduksjonen i 1997 vært sjefen blant disse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: Mer luksus i Patrol

Mer luksus i Patrol

  1. Store bilder!
image: Mer luksus i Patrol
image: Mer luksus i Patrol


Klassen for store SUVer med klare ambisjoner for tøft terreng blir stadig mindre. Klassen for store SUVer med ambisjoner for landeveien blir stadig større. Nissan Patrol hører til den førstnevnte klassen, og selv etter ansiktsløftningen fremstår den som en tøffing.

Mer luksus

En stor firhjulstrekker blir av mange grunner dyr, særlig trekker kravet om motorisering opp prisen. Nissan Patrol koster i dag over 700.000 kroner som personbil, og kunder i denne prisklassen krever at bilene er velutstyrte. Med det nye interiøret på plass er Patrol blitt mer luksuspreget.

Eksteriøret er fortsatt på den trauste siden. Riktignok har Patrol nå fått 17-tommers felger som standard og integrerte stigtrinn. Også fronten og hekken er oppgradert, men det er fortsatt og heldigvis mye igjen av den orginale og robuste designen.

Litt sterkere

En effektøkning som vel egentlig bedre kan beskrives som en effektjustering med sine to ekstra hestekrefter gjør at Patrol nå stiller med 160 hestekrefter. Dreiemomentet skal også ha økt ifølge pressemeldingen fra Nissan.

Patrol er på plass i ny versjon i oktober, og blir tilgjengelig både som femseter og varebil.

Store bilder av Nissan Patrol

Her finner du flere Paris-nyheter

Her finner du mer Nissan-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder