Mer krefter til Brabus-trimmet Mercedes-Benz C-klasse

Like etter at Mercedes-Benz har lansert nye C-klasse, er Brabus klar med sin spesialversjon over emnet. Nøkkelordene er trimmede motorer og tøffere styling.

Brabus er et selvstendig tuning-firma som har spesialisert seg på Mercedes-Benz. De lager egne versjoner av utvalgte Mercedes-modeller, og nå har de også lagt hendene på splitter nye C-klasse. Resultatet er sprekere motorer og mer sportslig styling som sørger for et mer særegent visuelt uttrykk enn en standard C-klasse gir. Og enda mer særegent kan det bli. Dersom du er villig til å betale for det, skreddersyr Brabus for eksempel interiøret etter dine ønsker. Også karosseriet kan forsynes med flere varianter av felger, spoilere og øvrige detaljer som både gir et mer aggressivt utseende og, i følge Brabus, bedre aerodynamikk.

5,9 sekunder

Mer krefter til Brabus-trimmet Mercedes-Benz C-klasse

Mer krefter til Brabus-trimmet Mercedes-Benz C-klasse

  1. Store bilder


Dersom du har en C 280 eller C 350, men synes at kreftene ikke helt strekker til, tilbyr Brabus å montere en forstørret utgave av V6’eren. Den er på 4,0 liter og yter 332 hestekrefter og 420 newtonmeter. Det er nok til å sende bilen fra stillestående til 100 på 5,9 sekunder. Fartssperren på 250 km/t kan heves til 275 dersom kunden ønsker det.

Dieseltrim

Brabus tilbyr også mer krefter til deg som har kjøpt dieselmotor. C 200 CDI kan trimmes til 175 hestekrefter og 385 newtonmeter. C 220 CDI får hevet effekten fra 170 til 195 hestekrefter. Maksimalt dreiemoment blir da 450 newtonmeter. Sekssylindrede 320 CDI slipper heller ikke unna og yter i Brabus-versjon 272 hester og 590 newtonmeter, nok til å klare 0-100 på 6,9 sekunder.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Styling

Mer krefter til Brabus-trimmet Mercedes-Benz C-klasse


Senket sportsunderstell, store felger og oppgraderte bremser burde sørge for at bilen takler den økte motoreffekten, i tillegg til å gi et mer aggressivt inntrykk. Med dekk i maksimalt 235/30-20 og 265/25-20 henholdsvis foran og bak, burde selv de mest hardbarkede ”Pimp my ride”-entusiastene være fornøyde. Innlagt utvendig LED-lys i kanalene er heller ikke til å kimse av.

  • Store bilder finner du her.
  • Her finner du mer Mercedes-Benz-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder