Mer aggressiv Impreza

Subaru har gitt modellene sine en liten ansiktsløftning på vei inn i det nye årtusenet. Mest endret er Impreza, som med det mye mer dominerende frontpartiet tydelig forsøker å tiltrekke seg andre kundegrupper.

Men også Legacy har vært innom tegnebrettet, om enn ikke i like stor grad som Impreza. De eneste endringene som er gjort på Legacy, er at den har blitt utstyrt med sideskjørt og aluminiumsfelger.

Lik turbo-utgaven

Impreza har derimot fått et ganske annerledes ansikt – som gir et atskillig mer aggressivt inntrykk enn hva dagens modell gjør. Alle utgavene av Impreza er nå blitt utstyrt med samme støtfanger som tidligere har vært forbeholdt turbo-utgavene; med innfelte tåke- og blinklys. For å understreke det mer aggressive inntrykket, har Impreza dessuten fått spoiler bak, samt sideskjørt slik som på Legacy.

Mer aggressiv Impreza

Fra oktober

De første 2000-årsmodellene har allerede kommet; Impreza sportswagon, som Subaru kaller stasjonsvognutgaven av Impreza, er allerede i salg – til samme pris som forgjengeren. År 2000-modellene Impreza sedan og Legazy stasjonsvogn er ventet å være i salg fra midten av oktober, alle til samme pris som tidligere.

Med Imprezas nye, mindre diskrete front, ønsker Subaru tydelig å tiltrekke seg de litt yngre kjøpegruppene. Det er vel neppe den typiske, middelaldrende Subaru-kunde som tiltrekkes av såpass dominerende styling.