Mer 9-3: Sportslig og praktisk

Saab nøyer seg selvfølgelig ikke bare med sedan. Flere karosserier er under utarbeidelse og kommer antagelig allerede til neste år.

Publisert
Sist oppdatert
Mer 9-3: Sportslig og praktisk
[Ugjyldig objekt (NAV)]
Mer 9-3: Sportslig og praktisk

Samtidig som 9-3 sedan har akkurat kommet på markedet lekker det ut bilder av både kabriolet og stasjonsvogn. Det er vår samarbeidspartner Automedia som har laget bildene og normalt pleier de å treffe veldig godt med sine manipuleringer.

Alle motorer

Både kabriolet og stasjonsvogn vil antagelig komme med alle motorer. Det vil si bensinmotorer på 150, 175 og 210 hestekrefter. Stasjonsvognen kommer også med dieselmotoren med 125 hestekrefter. Det blir spennende å se om Saab plukker frem verstingmotoren de brukte i Viggen. Den forrige modellen tålte ikke 230 hestekrefter på forhjulene, men det er mulig det ville fungert bedre i denne bilen som er betydelig forbedret.

Når?

Tusenkronersspørsmålet er alltid når nyhetene kommer til landet. Det har vært litt vanskelig å få klarhet i denne gangen, men mye tyder på kabriolet kommer til våren 2003 og at stasjonsvognen kommer sent i 2003 eller i begynnelsen av 2004.

Les prøvekjøring av Saab 9-3 her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer