MC-prislisten oppdatert

MC-prislisten oppdatert

Har du fått et tilbud "du ikke kan takke nei til"? Drømmer du om en splitter ny sykkel? Eller lurer du på hva din egen sykkel er verdt? Ta deg en kikk på vår populære MC-prisliste.

Publisert

Prislisten omfatter nærmere tusen motorsykkelmodeller og gir deg bruktprisene helt tilbake til 1995. Nå er i tillegg prislisten oppdatert med bruktprisene for 2000-modellene. Og du gjør lurt i å ta deg en titt på listen før du skal kjøpe brukt.

Visste du for eksempel at du ikke bør gi mer enn 110.000 kroner for en Kawasaki ZX-6R 2000-modell, 30.000 kroner mindre enn sykkelen kostet ny i år? Eller at 2000-modellen av Suzuki GSF 600 S Bandit allerede har tapt seg med 20.000 kroner?

2001-modellene

Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.

Hvis du har romslig økonomi og foretrekker en rykende fersk sykkel, har du også nytte av prislisten. Vi har nå oppdatert listen med nærmere 250 splitter nye motorsykler.

Er du for eksempel nysgjerrig på hva du må ut med for nykommeren Yamaha FZS 1000 Fazer? Eller hvor stort lån du må ta opp for å få råd til en Honda GL 1800 Gold Wing? Svarene finner du her

Lenken ligger også lett tilgjengelig i venstremargen på alle sidene til DinSide MC. På samme sted finner du en nyopprettet lenk til alle artiklene vi har publisert på DinSide MC.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer