MC-Nyhet: HD Sportster i ny drakt

Harley Davidson har sin egen tolkning av hvordan en sportssykkel skal se ut. Sportster modellene kommer nå i enda en ny utgave med nye farger.


Harley Davidson kommer med et begrenset utvalg av en spesialmodell av sin Sportster. Sykkelen er designet av sønnesønnen til grunnleggeren av Harley Davidson, Willie G. Davidson og kjennetegnes med sin gule og sølvfargede lakkering.

Samme motorene
Sundust Edition kommer med de vanlige motorene på henholdsvis 883 og 1199 ccm. Den minste motoren yter 50 hestekrefter og den store yter 58 hestekrefter. Begge to har velkjent HD-dreiemoment og de er utstyrt med femtrinns girkasse.

Sundust Edition leveres med lavt customsete og fothvilerne trukket langt frem. Sammen med den nye lakken skaper dette en stilig ramme rundt en gammel sliter.

Priser
Sundust edition leveres kun i et begrenset opplag slik at her lønner det seg å være tidlig ute. Prisene vil ligge på 134.100 for modellen med 883 ccm motor og det vil koste deg den nette sum av 176.100 kroner hvis du vil ha den største motoren.