MC-Messe på Sjølyst

År 2000-nyhetene er nå stort sett avslørt fra de fleste merker. MC-messa inneholdt alle modeller fra alle merker, og de fleste var utstilt i alle farger og utstyrsvarianter. Mange nye supersportsykler ser dagens lys denne våren og det blir harde kamper i flere klasser.

MC-Messe på Sjølyst


Årets nyheter har allerede blitt vist på fjorårets utstillinger i Europa. Men det er godt å få ta alle godbitene i nærmere øyesyn. Bortimot 40 ny modeller ser dagens lys denne våren, og det er spesielt på sportsfronten at det er mye å glede seg over.

Aprilia, Suzuki, Yamaha, Honda, Kawasaki og Ducati kommer med splitter nye sportssykler i alle farger og størrelser. Innimellom fartsmaskinene dukker det opp spennende ting som for eksempel Cagiva V-raptor, BMW F650 og Harley-Davidson Softail Deuce.

Kjempemesse

Årets MC-messe på Sjølyst var den største hittil. Den strakk seg over et areal på over 6.000 kvadratmeter og 100 utstillere med stort og smått viste sine produkter. På årets messe var det representert ca 37 MC-merker og alle produsenter viser et bredt spekter med fargekombinasjoner og utstyrsvarianter.

Var det verdt en tur?

Årets MC.messe var helt klart verdt et besøk. Øyet ble stort og vått av å gå og kikke på alle de glinsende og vakre motorsyklene. Det var med stor iver vi møtte på denne messen for bli kjent med årets modeller og ikke minst nyheter.

For dere som ikke fikk med dere Sjølyst har DinSide allerede omtalt det meste av årets nyheter. Klikk på lenkene under!

Aprilia
Benelli
Bimota
BMW
Ducati
Harley Davidson
Honda
Kawasaki
Suzuki
Flere linker til Bimota, Cagiva, Ducati, Italjet, Moto Guzzi, Triumph og Yamaha

Artikkelen fortsetter under annonsen