MC-messa 2006 i bilder

Det komplette parkeringskaoset utenfor messehallen på lørdagen levnet ingen tvil: Årets MC-messe hadde publikum i sin hule hånd.

Og vi forstår dem godt, for hva er vel bedre enn å drømme seg bort i fete tohjulinger og snasent ekstrautstyr når man vet at snøsmeltingen kun er noen få måneder unna?

Gigantisk

Selve messen var 1000 kvadratmeter større enn forrige MC-messe, og både de store og små aktørene var derfor godt representert. Det vil likevel ikke si at alt vi så var like spennende. Det var ikke til å komme fra at mange modeller var gamle kjenninger i nye farger, og vi skulle selvsagt gitt mye for å se prototypen av den nye Hypermotarden til Ducati.

MC-messa 2006 i bilder


Med så mange høydepunkter var det likevel ingen grunn til å deppe, og skal vi trekke fram noen personlige favoritter kan vi trekke fram Ducatis Sport 1000 modell - som var en skikkelig lekkerbisken. Den nye black-denim-modellen til Harleygutta vakte også berettiget oppsikt, og ikke minst må vi trekke fram standen til BMW: De bayerske gutta virker nemlig mer potente enn noen gang.

Trykk her for å se ekstra store bilder fra messa hos vår søsterpublikasjon dingz.no!

eller trykk her for å se messens 4-hjulinger