MC-klær: Sikkerhet, komfort og estetikk

Som bilist sitter du trygt og komfortabelt i en varm kupé. På en tohjuling er det klærne dine som må gjøre jobben: Beskytte deg hvis ulykken skulle inntreffe, holde deg tørr og varm i all slags vær, samt sørge for optimal komfort. Ikke beskjedne krav!

Når du skal ut å kjøpe MC-klær vil du bli møtt av en jungel av forskjellige merker og modeller. Forvirringen stiger i takt med selgerens ordflom om de forskjellige alternativenes fortreffelighet.

Kjøp av MC-klær. Hva bør jeg tenke på?

Vårt inntrykk er at de fleste MC-forhandlere er profesjonelle selgere med god kunnskap om produktet de tilbyr deg. Allikevel bør du være deg bevist på hvilke kriterier man bør tenke på når man velger kjøreutstyr. Har du disse kriteriene i bakhodet kan du gjøre et kjøp der du skreddersyr klærne til dine egne behov, krav og ønsker.

Er du på jakt etter ny garderobe til sommerens motorsykkelopplevelser? DinSide forteller deg hva som er viktig å tenke på før du velger ut dine nye MC-klær. Enten du skal kjøpe hjelm, kjøredress, hansker, støvler eller annet kjøreutstyr hjelper vi deg.

Pakkepriser

Hvis du trenger en komplett pakke med kjøreutstyr skal du være klar over at forhandleren ofte gir deg en prisgunstig løsning. Du kan komponere en utstyrspakke etter eget ønske og deretter be om å få en totalpris som bør ligge godt under summen av hva de enkelte produktene koster hver for seg. DinSide har bedt tre forskjellige MC-forhandlere å kle oss opp fra topp til tå, samt gi oss et tilbud på utstyret. Resultatet finner du her