Maserati finpusser Quattroporte

Maserati gir den sportslige luksusbilen Quattroporte en liten oppdatering før siste halvdel av livssyklusen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er ikke snakk om store endringene. Faktisk er det nok all maskeringen som gjør at de fleste av oss aner at noe er på gang. Sammenligner vi med dagens modell, ser vi imidlertid at både frontfangeren, luftinntakene, grillen og frontlyktene har blitt litt annerledes. I tillegg antyder den svarte plasten at den bakre støtfangeren også blir byttet ut i en ny.

Vellykket design

For øvrig er det ikke store endringene på den klart sportsligste av luksussedanene på over fem meter. Det er kanskje like greit. Designen kan nemlig vanskelig sies å være noe annet enn både vakker og harmonisk.

Én motor, to girkasser

image: Maserati finpusser Quattroporte

Maserati finpusser Quattroporte

  1. Store bilder


Motoren, en 4,2-liter med 400 hestekrefter, antas å forbli uforandret. Kunder kan nå for øvrig velge mellom en semi-automatisk og fullautomatisk, tradisjonell girkasse. Sistnevnte har også fått et marginalt mer komfortinnrettet fjæringsoppsett.

I og med at bilen faktisk testkjøres, regner vi med at det også blir noen mindre endringer på chassissiden for enda bedre kjøreegenskaper og komfort.

Den oppdaterte utgaven av Maserati Quattroporte vises trolig for publikum utpå nyåret. Bilutstillingene i Detroit og Los Angeles er gode anledninger i så måte.

  • Store bilder finner du her.
  • Her finner du mer Maserati-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Spionbilder