Fotballstjerner tjener alt for godt. Bentleyen til venstre, og den råtøffe Rolls-Royce Drophead til høyre
Fotballstjerner tjener alt for godt. Bentleyen til venstre, og den råtøffe Rolls-Royce Drophead til høyreVis mer

Luksus på hjul: Fra Bentley til Rolls Royce

Jada. Noen tjener alt for godt, men nå kan du kjøpe herligheten brukt.

David Beckhams (hint; han spiller fotball..) Bentley fra 2002 er nå lagt ut for salg i England til rundt 170.000 dollar.

Det høres kanskje mye ut, ettersom Arnage T Bentleyen bare kostet 290.000 dollar da den var ny. Men alt har sin forklaring. Denne modellen er nemlig proppet med så mye ekstrautstyr at totalprisen til slutt endte på hele 410.000 dollar.

Så hva får du da?

Bilen har ikke gått mer enn drøye 40.000 kilometer, så bilen er med andre ord knapt innkjørt. Bentleyen har en 6,75L V8-er med Twin turbo, og med 450 hestekrefter får du faktisk overraskende bra ytelser: 0-100 skal nemlig gå på under seks sekunder og toppfarten er oppgitt til 275 km/t.

Ellers får du sammenleggbare piknikbord, blankpolerte felger, ratt i 50 % tre og 50% hud, integrert kjøleskap i baksetet, integrerte TV-skjermer og fullt lydanlegg fra Alpine. Og ja; nevnte vi at navnetrekkene til kona og ungene er brodert inn flere steder?

Uansett: Enten du vil kjøpe eller se flere bilder av herligheten får du det her.

Det er imidlertid ingen grunn til å synes synd på Beckham, hans nye favorittdoning er nemlig den nye Rolls Royce Phantom Drophead Coupe, som du kan se en video av her:

Artikkelen fortsetter under annonsen


Kilde: Luxist.