Luftig Jeep

Jeep kombinerer terrengbilens og kabrioletens egenskaper når de viser Jeep Trailhawk Concept på bilutstillingen i Detroit.

Luftig Jeep

Luftig Jeep

  1. Store bilder


Skjønt noen ekte kabriolet er det ikke snakk om. Taket kan nemlig ikke foldes helt vekk. En avstiver står igjen mellom frontruten og taket i bakkant. Over føreren, frontpassasjeren og delvis baksetepassasjerene er det imidlertid mulighet for åpen himmel og fri utsikt til himmelen.

Fortsatt offroader

Trailhawk er bygd på plattformen til nye Wrangler. Det betyr rammekonstruksjon, men Jeep understreker at cruising-egenskapene likevel er satt i høysetet uten at det skal gå for mye på bekostning av offroad-kapasiteten som Jeep er så kjent for.

Macho design

Luftig Jeep


Designen er røff med markante og firkantede linjer. Store, utbygde hjulbuer omslutter de kraftige aluminiumsfelgene på hele 22 tommer. Grillen er merketypisk og har tydelige likehetstrekk med produksjonssøsknene Wrangler, Commander, Grand Cherokee og den nye lillebroren, Compass.

Neppe produksjonsmodell

Luftig Jeep


Jeep gir oss ingen tekniske data, men med tanke på det eksisterende modellutvalget til Jeep, er det trolig at mye av teknikken allerede i dag er tilgjengelig. Noen ferdig produksjonsmodell er det likevel ikke snakk om. Hva Jeep gjør i fremtiden, er ennå uvisst, men en "open-air"-SUV hadde i alle fall vært noe ganske nytt.

  • Store bilder finner du her.