Lønnsomt å importere bil?

Lønnsomt å importere bil?

Privatimporten av brukte og nye biler er høyere enn noen gang. Her finner du kalkulatoren som svarer på alle dine avgiftsspørsmål.

Publisert
Sist oppdatert

Stadig flere finner ut av at man kan spare penger på å importere bil selv. Men fra du har funnet bilen, til den står med norske skilter i garasjen, må du gjennom byråkrati og kompliserte regnestykker.

For å hjelpe deg på veien har DinSide Motor utviklet en importkalkulator.

Lønner det seg?

Velg bilmerke, modell og karosseri. Deretter legger du inn hvor mye du betalte for bilen i utlandet, hva den veier, hvor stort slagvolum motoren har og hvor gammel bilen er. Trykk deretter på ”beregn” og kalkulatoren gir deg svaret på hvor mye du må betale for bilen ferdig registrert i Norge.

Klikk her for å gå direkte til kalkulatoren

Detaljene

I tillegg til å ta med totalsummen for hvor mye du totalt må betale for bilen, gir vi deg muligheten til å lese alle detaljene i utregningen. På den måten ser du hvordan avgiftssystemet er bygget opp, og hvor mye effektavgift, slagvolumavgift og vektavgift utgjør. Bruksfradraget, som trekkes fra, opplyser kalkulatoren også om. Dermed kan du velge om du bare vil ha et kjapt overblikk eller om du vil studere detaljene.

Hvor finner du kalkulatoren?

Lønnsomt å importere bil?

Under utviklingen av kalkulatoren har vi lagt vekt på at den skal være enkel å bruke. Derfor er det også viktig for oss at du slipper å lete etter den. Linken til kalkulatoren finner du i venstremargen på hovedsiden til DinSide Motor. Eller du kan klikke her for å gå direkte til kalkulatoren.

Relaterte saker

  • Les vår artikkel om bruktimport.
  • Her finner du en gedigen annonsemengde med bruktbiler
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer