Liten flerbruksbil fra VW

I Norge blir Sharan for dyrt, men flerbruksbilene blir mer og mer populære. Her hjemme kan vi snart stifte bekjentskap med en liten flerbruksbil i Golf-størrelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: Liten flerbruksbil fra VW
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Pressemeldingen forteller om hele 500 kombinasjonsmuligheter i innredningen. Hvis vi tar kvadratroten av det ender vi opp på drøye 22 muligheter, noe som kanskje er i nærheten av hva brukerne vil benytte i praksis.

7 seter

Touran har den samme lure seteløsningen som Opel Zafira og Honda Stream. Bakerste seterad kan gjemmes bort i gulvet på bilen når den ikke er i bruk. Det gjør at du slipper å bære ut tunge seter som også opptar verdifull plass i garasjen. Du kan også ta alle setene ut av bilen for å maksimere bagasjeromsvolumet.

Volkswagen Touran er 4,39 meter lang. Den har seks kollisjonsputer, aktive hodestøtter i forsetene og trepunkts sikkerhetsbelter for alle seter. Touran har også elektronisk stabilitetskontroll, antispinn og bremseassistent som standardutstyr.

Motorer

Touran vil få dieselmotorer på 100 og 136 hestekrefter. Den første er en 1,9-liter og den andre er en 2,0-liter. I tillegg vil den få en FSI bensinmotor med 115 hestekrefter.

Bilen kommer til Norge i mai.

Relaterte artikler

  • Her finner du våre Volkswagen-tester
  • Her finner du flere Volkswagen-nyheter
  • Her finner du våre Volkswagen spionartikler
  • Her finner du våre Volkswagen lanseringsartikler
  • Lyst til å diskutere?

    Besøk vårt debattforum!