<strong><b>LEKKET FOR TIDLIG:</strong></b> Bildet avslører en bil som drar Lexus-designspråket enda lengre enn det vi kjenner fra SUV-en NX.  Foto: LEXUS
LEKKET FOR TIDLIG: Bildet avslører en bil som drar Lexus-designspråket enda lengre enn det vi kjenner fra SUV-en NX. Foto: LEXUS Vis mer

Lexus med ny type bil: Sjekk LF-SA

Denne er ikke offisiell ennå , men bildene lekket ut og dermed deler vi dem med dere.

Publisert
Sist oppdatert

Denne skal vises på bilutstillingen i Genève om ikke lenge, og den viser at Lexus ikke nøler med å dra strikken enda lenger enn tidligere når det gjelder designspråket de har utviklet og skjerpet de siste årene.

Skarpe linjer

Vi trodde det toppet seg med SUV-en NX 300h, som vi testet i fjor. Den hadde en linjeføring og et designspråk som en konseptbil, men er en fullt brukbar, ja faktisk veldig bra bil blant premium-SUVene. Men, som vi ser, har ikke Lexus stoppet der.

Design-småtting

Lexus LF-SA heter altså bilen på bildene og ut over hvordan den ser ut vet vi altså nærmest ingenting. Det er en konseptbil, og som vi kan se er den en størrelse under dagens minstemann CT 200h.

Det betyr at den går inn i det relativt ferske segmentet man kan kalle design-småbiler, der man finner blant andre Fiat 500, Citroën DS3, Audi A1 og Alfa Romeo Mi-To.


Visjoner

Det eneste Lexus hadde annonsert på forhånd var at de ville lansere et konsept tenkt å være et luksuriøst og fører-fokusert kjøretøy - designet for å passe inn i en verden som i større grad vil være under innflytelse av teknologi og virtuelle opplevelser.

Ja, dette er altså ikke vi som uttaler, men Lexus selv...

Og de presiserer at bilen reflekterer visjonen til Lexus som går ut på at ekte opplevelse vil bestå som den endelige luksus.

LES OGSÅ: Vi har kjørt råtassen Lexus RC F - spekket med fet teknologi

Det er kanskje ikke bare vi som synes dette blir noe abstrakt og høytflyvende - da er det bare å gjøre som oss og vente på at mer skal bli kjent under bilutstillingen - som åpner for pressen 3. mars.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer