Lexus med fremtidstanker

Lexus har vist en ny kupe med mange muligheter. Denne bilen kan også kanskje vise veien for hvordan neste generasjon IS300 vil se ut.

Lexus med fremtidstanker

Lexus med fremtidstanker

  1. Store bilder
Lexus med fremtidstanker
Lexus med fremtidstanker


Lexus var tidlig ute med et fleksibelt tak på sin modell som heter SC430. De ble slått med neon år av Mercedes SLK. Nå har Lexus strukket seg enda lengre og mener at LF-C, som er det publikumsvennlige navnet på den nye konseptbilen, har et tak som forvandler bilen til fire forskjellige modeller - kupe, kabriolet, targa og roadster.

Stor

Siden det er snakk om at dette skal være en forsmak på IS300 blir størrelsen på LF-C sammenlignet med den modellen. LF-C er både lengre og bredere og den er også en god del lavere. LF-C er bygd på en plattform for bakhjulsdrift og er utstyrt med V8-motor foran. (Effekt er ikke oppgitt). Kraften går gjennom en sekvensiell girkasse ut til bakdekk i dimensjonen 285/30-21. Foran har den dimensjonen 245/35-20.

Interiøret er sportslig og styringen er av typen drive-by-wire. Rattet er Formel 1 inspirert og instrumentene er montert på rattstammen. Setene er fire individuelle sportsseter.

Store bilder finner du her.


Her finner du mer Lexus-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder