Lettere å finne frem i Norges største biltest-base

DinSides biltest-base består nå av mer enn 750 grundige biltester. Takket være et nytt verktøy har det nå blitt lettere å finne frem til akkurat den testen du er på jakt etter.

Fra og med i dag vil du finne et nytt verktøy på DinSide Motors forside. Verktøyet, som befinner seg øverst i høyremargen er svært enkelt å bruke:

1) Først velger du bilmerke i nedtrekksmenyen, for eksempel Toyota.

2) Når du har valgt bilmerke dukker det opp en ny nedtrekksmeny. Nå velger du bilmodellen du er på jakt etter, for eksempel Corolla.


3) Deretter dukker samtlige Corolla-tester opp, og det er bare å klikke på den testen som er mest aktuell for deg.

Alltid tilgjengelig

Den nye testverktøyet er ikke bare tilgjengelig på DinSide Motors forside. Du finner testverktøyet øverst i høyremargen uansett hvilken DinSide Motor-artikkel du er inne på. Fordi høyremargen er bredere i artikkel- enn forsidemodus, får du i artikkelmodus både opp tittel og kortversjon. I forsidemodus får du kun opp tittelen.

Kategori-linjen

Når du leser en DinSide Motor-artikkel, vil du på toppen av siden finne en klikkbar "kategori-linje", eksempelvis denne:
DinSide/Motor/Bil/Tester/Toyota/Corolla.

Ved å klikke på de ulike elementene i denne linjen, kan du raskt navigere deg frem til ønsket kategori. Hvis du for eksempel klikker på Corolla, vil du få opp en samlet oversikt over samtlige Corolla-tester.

"Mobiltelefon-meny"


På samme måte som mange mobiltelefon-menyer, er kategori-systemet bygget opp som en pyramide. Hvis du for eksempel klikker på Tester, vil du få opp de ferskeste biltestene. Øverst på siden vil du i tillegg få opp klikkbare lenker til alle bilmerkene DinSide Motor har testet. Ved å klikke på disse får du opp en ny side. Her finner du de ferskeste testene fra det aktuelle merket. Øverst på siden finner du i tillegg klikkbare lenker til samtlige bilmodeller. Ved å klikke på disse får du altså opp samtlige tester av det aktuelle merket.

Vi håper du får glede og nytte av DinSide Motors biltester.