Lekket: Mercedes-Benz SLK anno 2012

Upps, Mercedes mistet visst en video på Youtube.

Youtube er blitt et yndet forum for lansering av forskjellige produkter. Ikke bare de som er kommet på markedet, men også produkter som er tenkt ut på markedet noe senere. Noen ganger lanseres videoer til og med som en velkalkulert glipp. Vi aner at noe slikt kan være tilfelle med videoen av den kommende SLK som nå er lekket ut.

Et elegant råskinn fra Mercedes-Benz

En teaservideo

Videoen er en fransk reklamefilm for kommende SLK, og bærer preg av å være under produksjon, men telleverket fortsatt i filmruten. Resten ser ferdig ut, og filmen varer over ti minutter. Gjennom presentasjonen får vi vite ett og annet om bilen, men ikke mer enn vi kunne gjettet oss frem til. Det tyder likevel bra, og ikke ser det ille ut heller. Enkelte steder er det mulig å høre en herlig motorlyd, så vi gleder oss til å få trykket baken ned i et eksemplar en gang ute i det nye året.

Video lenger ned, spionbiler her.

Sportspakke på plass

Av de enklere tingenen vi blir lovet i filmen er adatptive lysfunksjoner, og intelligente styringssystemer for lysene. Materialer av premium kvalitet burde vel ikke være annet på vente i en Mercedes. Vi blir også lovet sportspakker fra AMG, noe som tyder bra. Disse har vært en suksess på nåværende modeller, og vi er glade for budksapet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den aller beste sportsbilen med to seter.

Ytelser som designen

Lekket: Mercedes-Benz SLK anno 2012


Foreløpig vet vi selfølgelig ikke mer enn den prediken Mercedes holder i filmen, men dersom de klarer å holde løftene, så er mye gjort. Bilen skal ha en design som en sportsbil, og det loves ytelser som står i stil til designen. Understellet skal være dynamisk, med justerbart oppsett, og superlativer som høy kjøreglede er selvsagt på plass. Dette tyder godt.

Her finner du alt om Mercedes-Benz.

Miljøsnill

Det sies svært lite om motoriseringene, annet enn at alle er nye, og alle er kraftige og har direkte innsprut. Alle motoralternativer skal også ha start/stopp-system for å bedre CO2-utslippet. Som om ikke det er nok skal også alle motorer kunne kobles til Mercedes-Benz sin nydelige 7-trinns G-Tronic Pluss girkasse. Noe særlig mer enn dette vet vi foreløpig ikke, så hvorfor ikke ta en titt på videoen selv?